Voetbal niet alleen voor jezelf maar ook Voor een Ander.

Diemen, 12 september 2016

Voetbal niet alleen voor jezelf maar ook Voor een Ander.

De vakantie is voorbij, het nieuwe seizoen is aangebroken. Sporters beginnen weer met trainen voor nieuwe uitdagingen. Soms echter, is een persoonlijke uitdaging niet genoeg. Voor voetballers die iets extra’s willen koppelen aan hun sportieve prestaties,  is er nu het online actieplatform “Voetbal Voor een Ander”.

Denk bijvoorbeeld aan de voetballer die hoort dat een teamlid geconfronteerd wordt met een vervelende ziekte en hem graag financieel zou willen steunen, maar zich hierin machteloos voelt. Of een club die extra geld nodig heeft om de kleedlokalen te renoveren. Voor dit soort situaties is er nu het actieplatform Voor een Ander.

VooreenAnder is een verzameling actiesites voor verschillende sporten. Speciaal voor voetballers is er www.VoetbalvooreenAnder.nl maar ook voor hardlopers, roeiers en bijvoorbeeld golfers zijn er speciale websites. Op elke website kan een sporter in drie stappen een actie starten, door een prestatie of deelname aan een evenment te koppelen aan een zelfgekozen (goed) doel. Daarna hoeft hij dit alleen nog maar te delen met vrienden en kennissen en hen te vragen om via de website te sponsoren.

De website verzorgt automatisch de administratie en maakt actievoeren transparant en betrouwbaar. Het sponsorgeld wordt gedurende de actie beheerd door de onafhankelijke stichting PresterenVooreenAnder en daarna rechtstreeks uitbetaald aan het goede doel in kwestie. Voor een Ander garandeert aan alle gebruikers dat de sponsoropbrengst zonder inhouding van kosten dus 100% wordt uitbetaalt aan het gekozen doel.

VooreenAnder is er voor alle sporters die iets extra’s willen toevoegen aan hun prestatie. Maar ook voor bedrijven en evenementen die de maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers en deelnemers belangrijk vinden.

Meer informatie vindt u op www.voetbalvooreenander.nl of via info@vooreenander.nl .

4 gedachten over “Voetbal niet alleen voor jezelf maar ook Voor een Ander.

 • maart 21, 2018 om 11:00 am
  Permalink

  fantastic post, very informative. I’m wondering why the opposite experts of this sector do not realize this.

  You must proceed your writing. I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!

 • maart 21, 2018 om 11:01 am
  Permalink

  Great post. I’m dealing with many of these issues
  as well..

 • maart 21, 2018 om 11:02 am
  Permalink

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your
  blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope
  you write again very soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.