BlogKleding

Beste Scheenbeschermers van 2021

Zodra we weer allemaal mogen gaan voetballen, kun je hier in deze lijst de beste scheenberschermers voor voetbal vinden. Van Nike tot Puma, van Adidas tot aan andere kleinere merken: hier vind je een overzicht van de beste scheenberschermers van 2021.

Nike Mercurial scheenberschermers

De Nike Mercurials zijn de beste scheenbeschermers van dit moment. We kennen ze natuurlijk van de soortgelijke schoenen, maar tegenwoordig heb je er ook de beste scheenbeschermers van. Dit wisten we eigenlijk nog niet, maar de beste scheenbeschermers voetbal zijn toch echt wel de Nike Mercurials. Dit komt doordat ze zeer licht zijn, waardoor we spreken over de Flylite scheenbeschermers. Je kunt je hierdoor optimaal concentreren op hetgeen dat belangrijk is, namelijk het spelen van je wedstrijd, de juiste aanname van de bal, dat ene juiste schot op doel..

Daarnaast hebben deze scheenbeschermers de uitstraling zoals het hoort en zoals je gewend bent van de Nike Mercurials. Als we kijken naar de prijs- kwaliteit verhouding, dan zit deze Nike scheenbeschermer echt wel op z’n max! Ze worden onder andere gedragen door Cristiano Ronaldo, dan weet je dat het goede scheenbeschermers zijn natuurlijk!

Adidas X scheenbeschermers

Ben je een grotere fan van Adidas, dan kies je voor de Adidas X 20 League scheenbeschermers. Deze worden door veel grootheden gedragen, en terecht! Het zijn de beste beschermers die Adidas op dit moment op de markt heeft gebracht, en je wilt natuurlijk niet lopen met Adidas beschermers als je Nike schoenen draagt. Daardoor koop je bijpassende scheenbeschermers bij je huidige merk voetbalschoenen.

Deze Adidas X 20 League is eigenlijk de Philips onder de scheenbeschermers. Van top tot teen is hij netjes afgewerkt, om nog maar niet te spreken over het feit dat er een sok aan bevestigd is! De sok van de scheenbeschermer wordt over de kuit heen getrokken. Dit zorgt voor extra stevigheid en meer comfort van je scheenbeschermers. Op die manier blijft alles goed op z’n plek zitten en kun je genieten van je potje voetbal, zonder dat je vervelende scheenbeen blessures gaat oplopen. De uitstraling van het product is zoals we het van Adidas mogen verwachten, namelijk mooi, designvol en strak! Lionel Messi draagt altijd deze Adidas scheenbeschermers. Deze droeg hij ook in de Ajax live wedstrijd in de Champions League van enkele maanden geleden.
Necip Spijker

Hallo beste lezer, Ik ben Necip spijker en gespecialiseerd in blogs, content en linkbuilding.