Uncategorized

Kies voor bedrukte bidons als sportief relatiegeschenk

Een bidon is een sportief relatiegeschenk dat je ook nog eens makkelijk kunt laten bedrukken en personaliseren. Bijvoorbeeld met een inspirerende boodschap of je logo en website. Omdat de bidon overal mee naartoe genomen kan worden is het daarom dus een slimme keuze. Waarbij het je ook nog eens verbindt met duurzaamheid, sport en beweging.

Er zijn veel verschillende soorten bidons te verkrijgen. Je kunt denken aan bidons van hergebruikt plastic, metalen bidons of bidons die een moderne vormgeving hebben. Je kunt dus kiezen welke bidon het beste bij je past.

Een bidon in de kleuren van je huisstijl

Klinkt een bidon je wat saai in de oren? Dan moet je weten dat je het zo leuk en uniek kan maken als je zelf wilt. Het straalt bovendien niet alleen maar duurzaamheid uit. Het kan ook jouw bedrijf uitstralen. Door de kleuren van je bedrijf te verwerken in de bidon. Van de dop tot de bidon zelf. Er is bijzonder veel mogelijk en moois te maken. 

Ook zijn er veel verschillende soorten bidons te kiezen. Van een eigentijds en modern ontwerp tot de wat klassieke ontwerpen en vormen. Het ligt er dus maar net aan waar je oog op zal vallen en wat je voorkeur is. In zowel vormen, mogelijkheden en kleuren als de prijs voor een bidon.

Een bidon met een speciale boodschap

Dat je een bidon een eigen tekst, je logo of boodschap kan meegeven versterkt de waarde van dit cadeau natuurlijk enorm. Daarbij heb je ook nog met inhoud van een bidon te maken waar je met de nodige creativiteit mee kan spelen. Als je bedrijf 10 jaar bestaat kun je dit in de inhoud van de bidon verwerken. Dat maakt het dus echt uniek. 

Een bidon met je logo en website adres

Wil je bidons laten bedrukken? Een goed idee. Je kunt je logo of website adres laten drukken. Toch een stukje gratis reclame waar anderen niet omheen kunnen! Maar let wel op het gebruik van de kleuren. Zodat je logo of de tekst er goed op uitkomt.